Veteranen

Op maandagmiddag 6 juni stellen we het hoofdterrein ter beschikking van ‘Toppers van Toen’. In een springrubriek ‘Twee Fasen’ (we bouwen vanaf 60 en tot 110 cm) strijden 40-plussers om het Kampioenschap van Hattem.

Onze sponsors hebben prachtige prijzen ter beschikking gesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fonkelnieuwe en gevulde kruiwagen met een voerpakket van Beestenboel Wezep. Want iedereen weet: de glitter en glamour wordt in onze sport al die jaren afgewisseld met ordinair poep opruimen!
Of een vleescheque van Slagerij van den Berg uit Wezep, die bestemd is voor de oudste deelnemer ter waarde van het aantal levensjaren. Zodat de energie weer goed kan worden aangevuld.
Of een gratis behandeling van een fysiotherapeut bij Fysio Hattem, bestemd voor een deelnemer die per ongeluk onderweg is afgestapt.
Of een dag hulp bij het klussen aan huis, aangeboden door de rubrieksponsor Sieto van der Scheer Dienstverlening. Want we weten het allemaal: paardensport is een lifestyle die nooit af is!
Of een knipbeurt van kapper Angelique, voor de meest authentieke combinatie;
Of…. nog veel meer!

Dus ga zelf trainen en geef het door aan iedereen waar je denkt van te kunnen winnen.
Zo kun je je opgeven:
  • Stuur een mailtje naar charlotte@hippinkster.nl, of geef je op via Mijn KNHS
  • Geef in de mail de naam van jouw paard op en de hoogte die je wilt rijden;
  • Een startpas is niet nodig, maar we gaan er wel vanuit dat je lid bent van de KNHS;
  • Inschrijfgeld bedraagt €7,50 (want meer was je niet gewend om te betalen)
Iedereen die meedoet in een origineel clubtenue of andere klassieke rijkleding krijgt sowieso een prachtige prijs. Tot ziens in Hattem en neem, net als vroeger, familie en vrienden mee!