Info voor bezoekers

Shows
Het Hippinksterconcours aan de Veldweg in Hattem is gratis toegankelijk en een leuk uitje voor het gezin!

Promodorp
In het promodorp zijn op zaterdag 30 mei en maandag 1 juni 2020 diverse standhouders en leuke kinderactiviteiten te vinden zoals hoefijzers pimpen en ponyrijden.

Kermis
De Kermis, die gelijktijdig wordt gehouden met de paardensportwedstrijden in Hattem, is op vrijdag 29 mei 2020 geopend van 15.00-00.00 uur, op zaterdag 30 mei van 13.00-00.00 uur en op maandag 1 juni van 11.00-21.00 uur.

Feestavonden
Op zaterdagavond 30 mei organiseert Hippisch Hattem wederom een feestavond tijdens het Hippinksterconcours aan de Veldweg. OOp zaterdagavond wordt vanaf 20 uur de feesttent op zijn kop gezet door de coverband Empire. De feestavond duurt tot middernacht en de toegang is gratis.

Nieuw! Bites&Borrels
Op vrijdagavond willen we de sponsoren de kans geven te netwerken onder het genot van een ‘borrel & bite’ tevens zal Hippisch Hattem zich presenteren dmv mooie shows. Klanten, relaties, werknemers en/of familie, iedereen is welkom op deze gecentreerde vrijmibo. Ook als u nog geen sponsor bent praten wij u graag bij over de mogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie.