Toppers van Toen

Op zaterdag 4 en maandag 6 juni wordt voor de 75e en laatste keer het Hippinksterconcours in Hattem georganiseerd. Paardensport op gras wordt steeds meer ‘een dingetje’ en we verwachten dat de gezelligheid van Hippinkster het daar op de langere termijn niet van kan winnen. We gaan in stijl afsluiten, met onder andere een show van stuntteam The Future Guys en een feestavond op zaterdag met coverband Empire. Zullen we daar met z’n allen een mooi ‘Ruiterbal’ van maken? Aan de entreeprijs ligt het niet, het is gratis.

Toppers van Toen
Op maandag 6 juni stellen we het hoofdterrein ook ter beschikking van ‘Toppers van Toen’. In een springrubriek ‘Twee Fasen’ (we bouwen vanaf 60 cm) strijden 40-plussers om het Kampioenschap van Hattem. Onze sponsors hebben prachtige prijzen ter beschikking gesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fonkelnieuwe kruiwagen. Want iedereen weet: de glitter en glamour wordt in onze sport al die jaren afgewisseld met ordinair poep opruimen!
Of een vleescheque die bestemd is voor de oudste deelnemer ter waarde van het aantal levensjaren. Zodat de energie weer goed kan worden aangevuld.
Of een gratis behandeling van een fysiotherapeut, bestemd voor een deelnemer die per ongeluk onderweg is afgestapt.
Of een dag hulp bij het klussen aan huis, aangeboden door de rubrieksponsor Sieto van der Scheer Dienstverlening. Want we weten het allemaal: paardensport is een lifestyle die nooit af is!
Of…. nog veel meer!

Dus ga zelf trainen en geef het door aan iedereen waar je denkt van te kunnen winnen.

Zo kun je je opgeven:
– Stuur een mailtje naar charlotte@hippinkster.nl, of geef je op via MijnKNHS
– Geef in de mail de naam van jouw paard op en de hoogte die je wilt rijden;
– Een startpas is niet nodig, maar we gaan er wel vanuit dat je lid bent van de KNHS;
– Inschrijfgeld bedraagt €7,50 (want meer was je niet gewend om te betalen)

Iedereen die meedoet in een origineel clubtenue of andere klassieke rijkleding krijgt sowieso een prachtige prijs. Tot ziens in Hattem en neem, net als vroeger, familie en vrienden mee!

Team Hippinkster

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *