‘Veteranen’ gezocht voor springwedstrijd jubileumeditie

Op zaterdag 30 mei en maandag 1 juni 2020 wordt het Hippinksterconcours voor de 75e (!!) keer georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers op de prachtige terreinen van oa Landgoed Molecaten in Hattem. Ook de organiserende rijvereniging Hippisch Hattem viert in 2020 een bijzonder jubileum: Ponyclub De Driehoekruiters bestaat sinds 1970 en Rijvereniging De Marleruiters al sinds 1935. Reden voor een extra feestelijke editie van het traditionele Hippinksterconcours aan de Veldweg, dat zich kenmerkt door de kermis en drommen bezoekers die zich kunnen vergapen aan prachtige paardensport, shows en muzikale optredens.

Speciaal voor deze Jubileumeditie wil Hippisch Hattem op zaterdag 30 mei een unieke springwedstrijd voor ‘veteranen’ gaan organiseren, na afloop van de pony-selectiewedstrijden. De organisatie hoopt natuurlijk op deelname van ruiterhelden uit Hattem en omstreken, die ooit hun voetsporen verdienden op het Hippinksterconcours. Er kunnen parcoursen worden gesprongen op allerlei hoogtes, de exacte wedstrijdformule moet nog worden bepaald. Na afloop is er op zaterdagavond een groot tentfeest met de coverband Empire.

Er is geen startpas nodig, deelname bedraagt €7,50 per combinatie (inclusief een consumptiemunt voor een drankje in de feesttent) en er zijn unieke prijzen te winnen. Iedereen die zich op welke wijze ook ‘veteraan’ voelt is welkom om deel te nemen, er wordt geen strikte onder- of bovengrens gehanteerd voor de leeftijd. Omdat Hippisch Hattem erg benieuwd is of er inderdaad animo is om aan een dergelijke Jubileum-veteranen springwedstrijd deel te nemen, vernemen we graag of jij zelf mee zou willen doen, of dat je potentiële deelnemers hiervoor kunt enthousiasmeren. Bij voldoende animo gaan we er een prachtige en unieke wedstrijd van maken. Je kunt je interesse kenbaar maken door een mail te sturen naar: charlotte@hippinkster.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *