Borrel & bites op vrijdagavond 7 juni 2019

Op vrijdagavond 7 juni wil het Hippinksterconcours in Hattem de sponsoren de kans geven te netwerken onder het genot van een ‘borrel & bite’. Tevens zal Hippisch Hattem zich presenteren dmv mooie shows. Klanten, relaties, werknemers en/of familie, iedereen is welkom op deze gecentreerde vrijmibo. Ook als u nog geen sponsor bent praten wij u graag bij over de mogelijkheden.

De ‘bites’ worden verzorgd door HangBelly BBQ uit Zeewolde. Er worden heerlijke gerechten uit de BBQ trailer met rookoven, grill en barbecue door een professionele kok uitgeserveerd. En dat garandeert een perfecte bereiding van allerbeste stukje vlees of vis (ook V). Tevens levert Hangbelly BBQ heerlijke side dishes. Hangbelly BBQ Zeewolde levert een uniek concept op locatie!

Voor de ‘borrels’ & het overheerlijke dessert staat het team van Zoethout, samen voor jou uit Hattem klaar.
Graag van te voren aantal pers. (en evt. allergieën) doorgeven via: bites@hippinkster.nl
Kijk voor meer informatie voor een compleet verzorgde culinaire avond eens op www.hangbellybbq.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *