Selectie Horka Cup

Ook in 2019 is het Hippinksterconcours in Hattem een selectiewedstrijd voor de Horka Cup!

De HORKA CUP is een springcompetitie voor ponyruiters in de klasse B t/m ZZ in de categorie C, D en E. De HORKA CUP is een initiatief van PSV Lierderholthuis. De sponsor van de HORKA CUP is HORKA. HORKA is een bekende leverancier van ruitersportartikelen. Samen met de organisaties van de selectiewedstrijden worden er 8 selectiewedstrijden georganiseerd in de maanden april, mei, juni en juli. De selectiewedstrijden vinden dit jaar plaats in Wierden, Averlo, Nieuwleusen, Hattem, De Wijk, Nunspeet, Barchem en Zwolle. De finale van de HORKA CUP vindt plaats na de laatste selectiewedstrijd op zaterdag 13 juli in Zwolle. Alle prijswinnaars van de selectiewedstrijden ontvangen een uitnodiging voor de finale.

Voor de finale van de HORKA CUP zijn er 5 gratis wildcards beschikbaar. De combinatie met de meeste stemmen op zijn of haar foto krijgt een gratis wildcard voor de finale! Klik hier om je foto te uploaden en kans te maken op de wildcard voor de finale.

  • 27 april koningsdag concours Wierden
  • 11 mei ponyconcours Nieuwleusen
  • 18 mei ponyconcours Nunspeet
  • 25 mei ponyconcours Averlo
  • 8 juni pinksterconcours De Wijk
  • 8 juni  hippinksterconcours Hattem
  • 22 juni ponyconcours Barchem
  • 13 juli HORKA concours Zwolle

Er hoeft niet extra aangegeven te worden deel te willen nemen aan de HORKA CUP. Je neemt automatisch deel.

FINALE HORKA CUP

De finale van de HORKA CUP wordt verreden op zaterdag 13 juli 2019 tijdens het HORKAconcours op het evenementen terrein ‘Manege Zwolle’ te Zwolle. Georganiseerd door Paardensportvereniging Lierderholthuis.

Kijk voor meer info op https://horkacup.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *