Info voor bezoekers

Shows
Het Hippinksterconcours aan de Veldweg in Hattem is gratis toegankelijk en een leuk uitje voor het gezin! Binnenkort wordt op deze website meer bekend gemaakt over het showprogramma.

Promodorp
In het promodorp zijn op zaterdag 8 en maandag 10 juni 2019 diverse standhouders en leuke kinderactiviteiten te vinden zoals hoefijzers pimpen en ponyrijden.

Kermis
De Kermis, die gelijktijdig wordt gehouden met de paardensportwedstrijden in Hattem, is op vrijdag 7 juni 2019 geopend van 15.00-00.00 uur, op zaterdag 8 juni van 13.00-00.00 uur en op maandag 10 juni van 11.00-21.00 uur.

Feestavonden
Op vrijdagavond 7 en zaterdagavond 8 juni 2019 organiseert Hippisch Hattem wederom twee feestavonden tijdens het Hippinksterconcours aan de Veldweg. Op vrijdagavond zorgt een DJ dat vanaf 20 uur de voetjes van de vloer gaan. Op zaterdagavond wordt vanaf 21 uur de feesttent op zijn kop gezet door de Zwolse band Juffr. Jannie. De feestavonden duren tot middernacht en de toegang is beide avonden gratis.

Nieuw! Bites&Borrels
Op vrijdagavond 7 juni willen we de sponsoren de kans geven te netwerken onder het genot van een ‘borrel & bite’ tevens zal Hippisch Hattem zich presenteren dmv mooie shows. Klanten, relaties, werknemers en/of familie, iedereen is welkom op deze gecentreerde vrijmibo. Ook als u nog geen sponsor bent praten wij u graag bij over de mogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie.